Krybbespil

Investér i dit parforhold

07-06-2017
’Vi lærte at blive nysgerrige på hinandens univers igen’ fortæller en deltager fra PREP kurset. Det er også en mulighed for jeres parforhold, for i september afholdes der for 5. år i træk et PREP kursus arrangeret af Menighedsplejerne i Holstebro.

PREP er et kommunikationskursus for par. En tidligere deltager på kurset siger: ’PREP er ikke terapi, men behagelig introduktion til samtale-værktøjer’.
PREP er for par i alle aldre og livsfaser. Ud fra en række temaer sættes der bl.a. fokus på kommunika-tion, trivsel, venskab og glæde.

Kurset er på 15 timer og afholdes:
11. september, 18. september,
25. september og 30. september

i Sognehuset, Kirkestræde 9a.

Undervisere er Karen Doktor, Anette & Michael Hoffmann og Jytte & Mogens Jacobsen.

Prisen er 950 kr. pr. par og indbefatter forplejning og materialer.

Yderligere information og tilmelding sker til:
Michael Hoffmann,
tlf. 22 34 12 88
michael@kirkebyhoffmann.dk

30-11-2017
Samtalegruppe for børn efter forældres skilsmisse
Nørreland Sogns Menighedespleje opstarter i foråret 2018 en børnegruppe, for......
14-12-2017
Børnejul
Nørrelandskirken  |   Døesvej 1  |   7500  Holstebro  |   97424545  |   @noerrelandskirken.dk