Vil du pakke en julehjælpskasse?

01-11-2017
Sidste år kunne vi glæde 60 familier i sognet med en flot kasse med julegodter; familier som alle var økonomisk trængte. Det vil vi også gerne i år – men vi har brug for jeres hjælp!

Vil du pakke en skotøjsæske med julegodter? Du kan i kassen pakke slik og andre godter til børn, lys/servietter, lidt julepynt – alt hvad du kunne forstille dig, at en familie kunne få glæde af, til at forsøde julen. MEN ingen flæskesteg eller andre let fordærvelige fødevarer, og heller ikke alkohol/vin.
Vi får mange ansøgningerne fra familier med flere børn, derfor beder vi om at indholdet i kassen har en værdi af 250-300 kr.

Når du har fyldt kassen, så aflever den inden 1. december på Kordegnekontoret
– åbent mandag-fredag kl. 9-13, samt torsdag kl. 15-17.
Menighedsplejen sørger for at kasserne deles ud sammen med årets julehjælp.

TAK for julehjælpen!

Ønsker du at søge julehjælp? Så hold øje med kirkens hjemmeside eller opslag i forhallen. Vi gør det på en anden måde i år. Nærmere oplysninger herom offentliggøres i oktober.

Menighedsplejen

17-10-2018
Nørrelandskirken i Holstebro søger sognemedhjælper
Med særligt fokus på fællesskaber for voksne, diakoni og det tværkulturelle.

Vil...
21-10-2018
Gudstjeneste v. Carsten Ørum Jørgensen
Under prædiken er der Børnekirke.
21. s. e. trinitatis