Krybbespil

Festgudstjeneste i anledning af reformationen

30-09-2017
'Nu fryde sig hver kristen mand!'

For præcis 500 år siden – den 31. oktober 1517 - slog Luther sine berømte teser mod afladshandel op på kirkedøren i Wittenberg. Det blev startskuddet på reformationen, som fik en stor betydning også for os i Danmark.
Denne festgudstjeneste kommer til at vise os de spor Martin Luther opdagede, og sammen skal vi fryde os med ham og springe højt af glæde over det som Gud har gjort for os.
På selve jubilæumsdagen – tirsdag den 31. oktober – er alle derfor velkomne til en festgudstjeneste i Nørrelandskirken, kl.19.30.

Vi skal samle os omkring de fantastiske opdagelser, som Martin Luther gjorde i bibelen, at Gud giver sin kærlighed til mennesket af nåden alene. Denne kærlighed kan mennesket modtage i tillid og åbenhed, altså i tro.
Vær med til en festlig gudstjeneste, hvor vi markerer 500-året for reformationen og den betydning som den fik for mennesker helt op til vores tid.

Efter gudstjenesten er alle indbudt til kaffe og Luther- lagkage!

30-11-2017
Samtalegruppe for børn efter forældres skilsmisse
Nørreland Sogns Menighedespleje opstarter i foråret 2018 en børnegruppe, for......
17-12-2017