Krybbespil

Sigurd fortæller om Luther

27-09-2017
”Alt om Luther på 60 minutter”

Familieforestilling lørdag 11. november, kl. 13.30

Sigurd Barrett fejrer 500-året for reformationen med fortælling, sang, musik og teater. Med sit orkester og tøjdyret Snapper turnerer han igen rundt i hele landet med en fantastisk forestilling, nu også i Nørrelandskirken.

Der er skrevet nye finurlige sange og en bog om Luthers historie i børnehøjde. ’Når Sigurd Barrett rører ved reformationsstoffet med sin tryllestav, springer gnisterne, historien bliver levende, og vi forstår, at det vigtigste i denne verden får vi gratis og ufortjent’ skriver Kristeligt Dagblad.

Velkommen til en festlig eftermiddag for hele familien.

Entré: børn 4 – 12 år: 25 kr.
fra 13 – 99 år: 150 kr.

30-11-2017
Samtalegruppe for børn efter forældres skilsmisse
Nørreland Sogns Menighedespleje opstarter i foråret 2018 en børnegruppe, for......