Små synger sammen
Forsangere: Sønderlandskolens 3. A, B & C klasser

Gud, hvor jeg savner dig!

01-10-2017
Senior Café og kirkens præster inviterer til en særlig TEMA-cafe om sorg:

Gud, hvor jeg savner dig
- tanker og problemstillinger i mødet med sygdom og død
v/ Jakob Søe Esmarch

Det kan opleves som et jordskælv, når vi eller vores nærmeste rammes af sygdom og død: Vi forsøger at have begge ben på jorden, men det er som om fundamentet for vores liv – vores vigtigste relationer og selve livet – ikke længere står fast? Alvorlig sygdom og død kan ryste vores krop, sind og ånd og fylde os med en oplevelse af tomhed.
”Kærligheden, hjertegløden, stærkere var her end døden”, står der i en kendt salme. Er der noget der er stærkere end døden? Noget der står fast, også selvom alt andet ryster? Hvordan leve videre, når jeg nu har mistet?

Eftermiddagen starter med kaffe og efter Jakobs foredrag vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Vi slutter eftermiddagen af med fællesspisning, hvilket koster 30 kr.
Tilmelding til spisning på Kordegnekontoret, 9742 4545, senest 7. november.

Det sker:
torsdag 14. november
kl. 14.30 - 18.00

01-10-2017
Gud, hvor jeg savner dig!
Senior Café og kirkens præster inviterer til en særlig TEMA-cafe om sorg:

Gud,...
22-10-2017
Gudstjeneste v. Jakob Søe Esmarch
19. s. e. trinitatis

+ Kravle- og Børnekirke
Nørrelandskirken  |   Døesvej 1  |   7500  Holstebro  |   97424545  |   @noerrelandskirken.dk