Billedserier
Hent Adobe Flash player
Kvartersfestival 2017
Nyhedsbrev
Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Hvis du taster dit mobilnummer kan du desuden vælge at modtage SMS’er for bestemte interesseområder.

Ny børne- & ungdomsmedarbejder pr. 1. oktober

14-09-2017
Nu er det officielt, den næste kateket er blevet til en børne- og ungdomsmedarbejder. Han hedder Filip Svarre og starter 1. oktober. Vi glæder os til at byde ham velkommen ved begge gudstjenester søndag 1. oktober. Der er kaffe og rundstykker efter 10-gudstjenesten.

Filip skriver:
' Kære alle børn og unge i Nørrelandskirken. Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i kirken, som den nye børne- og ungdomsmedarbejder. Jeg tror på, at det bliver rigtig sjovt og ser frem til at være sammen med jer og lære jer at kende!

Ofte i en præsentation bliver jeg spurgt ind til alder, uddannelse, civilstatus og selvfølgelig arbejde, så ganske kort: Jeg er 28 år, uddannet i kristendom, kultur og kommunikation, gift med Simone og stolt far til Josva. Jeg er nu også glad, spændt og stolt af at kunne kalde mig Nørrelandskirkens nye børne- og ungdomsmedarbejder. Jeg har arbejdet med kirkeligt børne- og ungdomsarbejdet i rundt regnet seks år, hvor jeg har været med til at står for lejre, sjove aktiviteter og spændende undervisning.

Jeg har besøgt Nørrelandskirken flere gange og jeg er draget af, at kirken er fyldt af liv i alle aldre. Jeg tror på, at Gud har skabt os til et liv i fællesskab med andre, hvor vi både kan opbygge og udfordre hinanden – det ønsker jeg at være med til at se ske for børn og unge i kirken. Jeg glæder mig til at synge og lege med de helt små og deres forældre i legestuen, være på opdagelse med minikonfirmanderne og udfordre livets spørgsmål sammen med konfirmanderne. Jeg ser frem til samarbejdet med de frivillige, som arbejder med børn og unge – det er et utrolig vigtige arbejde, som I gør, og jeg håber, at jeg kan være med til at støtte og styrke jer i det.

Jeg glæder mig til vi ses!'

Det gør vi også og ønsker Guds velsignelse over Filips tjeneste.

Nyheder
22-05-2018
Korkoncert med Mols-Helgenæs Koret 2. juni
Som navnet siger, kommer koret fra det smukke ferieområde Mols og Helgenæs....
Kalender
24-05-2018
Spaghettigudstjeneste v. Carsten Ørum Jørgensen
Spaghettigudstjeneste er totalt meget for børn – særligt i alderen 0-9 år...
Nørrelandskirken  |   Døesvej 1  |   7500  Holstebro  |   97424545  |   info@noerrelandskirken.dk