Skam er en folkesygdom

20-12-2017
Og den har store konsekvenser for os alle. I modsætning til så mange andre ”sygdomme” er skammen alle mands eje. Vi er alle berørt. Over to aftener træder vi lidt nærmere på skammens væsen, set ud fra et bibelsk synspunkt, men også ud fra et psykologisk synspunkt. Skam er ikke en følelse, men måske mere mit grundlæggende selvbillede, og derfor er den heller ikke sådan lige at få øje på. Skam binder noget til sig. Skam gør mig til en fremmed for mig selv. Men vi kan gøre noget ved det og det handler disse to aftener om.

I fællesskabet Værktøjskassen inviteres alle med, der gerne vil høre mere om dette vigtige emne. Undervisningen er ved psykoterapeut og frimenighedspræst Ruben Knudsen, Randers.

Den første aften er onsdag 24. januar og den anden er onsdag 7. februar, kl. 19.30

17-10-2018
Nørrelandskirken i Holstebro søger sognemedhjælper
Med særligt fokus på fællesskaber for voksne, diakoni og det tværkulturelle.

Vil...
21-10-2018
Gudstjeneste v. Carsten Ørum Jørgensen
Under prædiken er der Børnekirke.
21. s. e. trinitatis