Kvartersfestival 2017

Frivillige medarbejdere søges

09-11-2017
NYT: se vores reklamevideo her:
youtu.be

Den 1. maj i år åbnede menighedsplejerne i Holstebro
endnu en genbrugsbutik: Kirkens Genbrug på Lavhedevej 48. Der er godt gang i salget i butikken, men vi mangler frivillige medarbejdere. Var det noget for dig?

Åbningstiden er på hverdage kl. 10-17, samt lørdag kl. 10-13. I butikken har vi møbler, lamper, malerier, ting og sager.
Der kommer mange kunder i butikken og vi prioriterer at have tid til at snakke med dem. Vi har mange praktiske opgaver som skal løses, hvilket også giver et godt socialt arbejdsfællesskab.
Der er stadigvæk brug for flere frivillige, som vil hjælpe med at løfte opgaven i genbrugsbutikken på Lavhedevej. Man kan være frivillig én gang om ugen eller hver 14. dag

Arbejdstiden kan være fra kl. 9.30–13.30 eller kl. 13.30–17.30

Man er meget velkommen til at aflægge et besøg og få en snak med os i butikken, henvende sig på tlf. 6120 7850 eller skriv en mail til kglavhedevej@gmail.com

Hilsen fra medarbejderne i
Kirkens Genbrug

06-04-2018
Vil du være med omkring BØRNEKIRKEN?
Kære menighed

Vi er utrolig velsignet med at have en masse skønne og fantastiske......
22-04-2018
Gudstjeneste v. Isak Holm