Kvartersfestival 2017

Manden der ville reparere verden med musik

02-01-2018
Musik-caféaften fredag 2. februar, kl. 20.00

Besøg af oboist Henrik Goldschmidt, København

Til denne musik-caféaften får Nørrelandskirken besøg af en ildsjæl ud over det sædvanlige, den jødiske solo-oboist Henrik Goldschmidt fra Københavns Kgl. Kapel.
Henrik Goldschmidt er kendt for sit fredsskabende arbejde med musik på tværs af religioner. I 2016 besluttede han, imod flere venners råd, at besøge en musikskole på Vestbredden, for at hjælpe med at undervise børn i musik.
Tilbuddet blev modtaget, selvom Goldschmidt er jøde.
Det gav Henrik Goldschmidt drømmen om at etablere en lignende musikskole i Danmark, der bragte børn sammen på tværs af religioner. Drømmen blev til virkelighed: En gratis musikskole for alle børn ’Goldschmidts Musikakademi’.

Denne aften vil vi både lytte til foredraget:
’Der er ingen vej til fred – fred er vejen’ og høre Henrik Goldschmidt spille obo akkompagneret af Jesper Thimsen, klaver.
Henrik Goldschmidt har arbejdet for fred og dialog på mange fronter, og han bruger både ord og toner til at formidle sine barske, tankevækkende, leende og grædende erfaringer med publikum.

Aftenens café åbner allerede kl. 19.30, så kom i god tid og tag vennerne med.

Entré: 50 kr.

06-04-2018
Vil du være med omkring BØRNEKIRKEN?
Kære menighed

Vi er utrolig velsignet med at have en masse skønne og fantastiske......
22-04-2018
Gudstjeneste v. Isak Holm