Krybbespil

Kristne beder over hele verden i Alliances BEDEUGE

21-11-2017
Det sker også i Holstebro fra 7.-14. januar 2018 på tværs af kirker og foreninger. Kom og være med i et stort og mangfoldigt fællesskab, hvor bøn er i fokus. Alle er velkomne!

Tid: Hver aften kl. 19.30 – ca. 21.00 (Se steder og indhold nederst)

Tema: ’På vej – som pilgrim, fremmed og flygtning'.

Sted:
Søndag den 7. januar: Nørrelandskirken, Døesvej 1
- søndag aften er for alle aldre, også for juniorer og teenagere (3. klasse og opefter)

Mandag den 8. januar: Baptistkirken, Valdemar Poulsens Vej 18

Tirsdag den 9. januar: Holstebro Kirke, Kirkepladsen

Onsdag den 10. januar: Indre Mission, Danmarksgade 16

Torsdag den 11. januar: Luthersk Mission, Valdemar Poulsens Vej 14

Fredag den 12. januar: Holstebro Pinsekirke, Allégade 2
- fredag aften er for og med farsi-talende; alt oversættes til dansk i samarbejde med Nørrelandskirken.

Lørdag den 13. januar: Holstebro OASEkirke, Valdemar Poulsens Vej 16

Søndag den 14. januar: Kristent Center Midt-Vest, Struervej 80

Temaet for bedeugen i 2018 er ’På vej – som pilgrim, fremmed og flygtning’. Som kristne er vi som pilgrimme i denne verden, på vej mod Guds evige rige. Fremmede og flygtninge er også på vej. – Materialet til bedeugen er udarbejdet af Spansk Evangelisk Alliance og tilpasset danske forhold.

Indsamlingen i 2018 går til to lokale kirker i Syrien, der hjælper nødstedte syrere.

Bedefoldere uddeles ved møderne. De kan anvendes såvel til Evangelisk Alliances bedeuge som til studiegrupper eller personligt brug.
Nogle år anvendes bedefolderen også til den økumeniske bevægelses bedeuge (Danske Kirkers Råd).

Evangelisk Alliance blev oprettet i Danmark i 1884 til fælles bøn for kristen enhed. Alliancen findes i 128 lande og repræsenterer 420 millioner kristne.

Den økumeniske bedeuge for kristen enhed blev oprettet i 1925 og tæller især kirker fra Kirkernes Verdensråd og den katolske kirke. Kirkernes Verdensråd har medlemskirker i 110 lande og repræsenterer 560 millioner kristne.

30-11-2017
Samtalegruppe for børn efter forældres skilsmisse
Nørreland Sogns Menighedespleje opstarter i foråret 2018 en børnegruppe, for......
17-12-2017