Kvartersfestival 2017

Fest med alle byens folkeslag 12. marts, kl. 17-21

25-01-2018
På en af de første forårs mandage inviterer Kirkernes Integrations Samarbejde til FEST for alle byens folkeslag. Programmet byder på GLÆDE, MUSIK, FEST, SANG, MAD - og det er både for BØRN & VOKSNE. Det sker i Nørrelandskirken.

Glæd dig til mad fra fjerne himmelstrøg, sange på forskellige modersmål, personlige og ægte historier om at være ny i Danmark, dans og masser af fællesskab på tværs.
Til sidst i programmet afholder KIS generalforsamling og undervejs serveres en kop kaffe og kage.

Børn har mulighed for at tegne og gå i legerummet, og programmet er tilrettelagt, så børnefamilier kan tage hjem, når trætheden melder sig.

Tag familien og alle dine venner med, når KIS inviterer til fest.
Arrangementet er gratis.
Ingen tilmelding.

Bestyrelsen for KIS Holstebro er: Karl Georg Pedersen (Mejdal Kirke), Erik Ladegård (Sognekirken), Peter Sode Jensen (Oasekirken), Jakob Søe Esmarch (Nørrelandskirken), Tinne Hornstrup (Nørrelandskirken), Mette Villerup (Holstebro Pinsekirke), Carsten Hestbech (LM kirken), Hanna Ringgaard (Baptistkirken), Jakob Storegaard Christensen (Tvis/Nørre Felding Kirker), Kurt Nielsen (Indre Mission), Allan Pedersen (Sct. Jørgens YMens Club)
Du kan læse mere om KIS her: www.kis-holstebro.dk

Tilknyttet fil:    Program KIS fest 2018 (570 Kb)
14-02-2018
Den nødvendige samtale
På forårets Nørrelandsaften får vi besøg af Herdis Hansen, som er leder af Anker......
21-02-2018
Værktøjskassen. 'Hvordan være en Menighed efter Guds hjerte'
v. Anders Michael Hansen, Århus Valgmenighed.