Vil du være med omkring BØRNEKIRKEN?

06-04-2018
Kære menighed

Vi er utrolig velsignet med at have en masse skønne og fantastiske børn i vores menighed. Vores ønske er, at børnekirken er et sted, hvor børnene får lov til at vokse i tro. Et sted, hvor de oplever et kristent fællesskab både med børn og voksne og hvor de oplever, at de er skabt til et liv i fællesskab med Gud.

Børnekirke er et sted, hvor Guds levende ord bliver forkyndt, hvor Guds rige spirer, og hvor vi kæmper for hvert eneste barn må opleve sig set, kendt, værdsat og elsket.

I kirken har vi et fantastisk børnekirketeam og vil gerne være endnu flere. Kan du lide at have det sjovt, og vil du være med til at se børn vokse i deres tro på Gud og skabe rammer for et stærkt fællesskab, så snyd ikke børnene og dig selv. Vær med i vores børnekirketeam, så vi sammen kan forsætte med at give vores børn den bedste børnekirke.
Ønsker du at være med eller høre mere om, hvad det vil sige at være en del af børnekirketeamet så kontakt mig (se s. 2)

Jeg vil til sidst bede om jeres forbøn. For børnene, at de må vokse op fast forankret i troen. For alle frivillige der giver deres tid, energi og engagement, og om at Gud må sende flere til det vigtige arbejde, det er være børnekirke.

Guds fred!

Filip Svarre
Børne- og ungdomsmedarbejder
tlf. 5181 3818
fs@noerrelandskirken.dk

17-09-2018
Har du spørgsmål til livet og troen?
Så kom med på ALPHA kursus!

Hvad er Alpha?
Alpha...
23-09-2018
Gudstjeneste v. Hanne Marie Meier
Under prædiken er der Kravle-, Børne- og Juniorkirke.
17. s. e. trin.