Ungdomskoret mangler sangere

04-04-2018
Har du en naturlig glæde ved at synge, har du gået med tanken om at tage aktiv del i kirkekoret og har du lyst og tid til at være en påskønnet del af en broget gruppe, så er det lige dig vi står og mangler.

Ungdomskoret består af medlemmer fra 11 års alderen og opefter. Vi mødes til korøvelse onsdage fra kl. 15.45-17.15. Du behøver ikke at havde gået til kor i mange år og heller ikke kunne læse noder, men det er da klart en fordel. Vi synger både salmer, moderne sange og lovsange på dansk.

Da det er et lønnet job, forventer vi at du deltager så vidt muligt til alle gudstjenester, og melder fra hvis du ikke kan komme. Der er også arrangementer og kirkelige handlinger som koret bliver spurgt om at deltage i.
Du er velkommen til at komme en onsdag og prøve din indre sanger af.
Hvis du tænker at det er noget for dig, er det vigtigt at du vil være m ed til at bidrage til den gode stemning. At du er positiv, kommer frisk og veloplagt. Vi glæder os til at møde dig.

Vil du vide mere kan du kontakte vores dygtige organist Jesper,
tlf. 60 64 47 99.

korsanger Elizabeth F Christensen

17-09-2018
Har du spørgsmål til livet og troen?
Så kom med på ALPHA kursus!

Hvad er Alpha?
Alpha...
23-09-2018
Gudstjeneste v. Hanne Marie Meier
Under prædiken er der Kravle-, Børne- og Juniorkirke.
17. s. e. trin.