Kvartersfestival 2017

Korkoncert med Mols-Helgenæs Koret 2. juni

22-05-2018
Som navnet siger, kommer koret fra det smukke ferieområde Mols og Helgenæs. Udover at synge til gudstjenester og koncerter i egnens 7 kirker, tager koret bl.a. på en weekendtur engang om året, som indeholder både koncerter og gudstjenester. I løbet af de sidste år har koret både gæstet grænselandet, Hörnum på Sylt og Hamborg. I år stod Holstebro øverst på ønskelisten.

Når koret optræder i Nørrelandskirken vil de synge et varieret program, der både indeholder den franske komponist Faurés smukke Cantique de Jean Racine, svenske romantiske korsange og jazzede toner- men først og fremmest vil koret synge en buket danske sange om sommer, sol og kærlighed.

Korets dirigent Judith Völker stammer fra Hamborg med rødder på Mols. Hun er uddannet organist og korleder ved konservatorierne i Lübeck og Hannover. Hun vil runde programmet af med et par orgelværker af bl.a. Bach, Bourgeois og den norske nutidskomponist Leidvin Takle, som forhåbentligt får orglet til at danse.

Det sker i Nørrelandskirken lørdag den 2. juni, kl. 16.00

21-06-2018