Kvartersfestival 2017

Så er der SOMMERGospel & Café

01-06-2018
Torsdag 14. juni, kl. 19.30 gentager vi succesen med en sommer-gospel-koncert til fordel for Menighedsplejens feriehjælp.

Denne aften giver Nørrelandskirkens gospelkor koncert i kirken, og pas på, for man kan blive smittet med ren livsglæde og energi denne aften når koret og bandet får musikken til at swinge.

Koret består af 40 sangere under ledelse af Betty Bech og Flemming Doktor, og de fremfører en buket af de sange, som de har sunget igennem foråret.
Koret akkompagneres af kirkens swingende gospelband.
Organisten Jesper Thimsen giver også et festligt nummer på orglet ved koncerten.

Efter koncerten er der cafe med lækkert kagebord.

Koncert & Cafe: 100 kr.
Koncert, entre: 60 kr.

Inviter gerne venner og familie med til at god aften, hvor der både er noget godt for ørerne og ganen - og som gør en forskel for udsatte familier i sognet.

21-06-2018
Tag med til UHRE