Nyt hold babysalmesang starter til september

27-07-2018
Torsdag 22. september begynder det nye hold af babyer med deres voksen til babysalmesang. Her er mulighed for at være i kirkens store rum med højt til loftet. Et rum der favner os alle, store og små.

Vi vil synge nye og gamle salmer, lytte til enkle bibelske tekster, danse, røre og se. En stund fyldt med nærvær!

Forløbet er på 8 lektioner – torsdage fra 11.30 – 12.30.
20. september – 15. november
Hver gang er der bagefter mulighed for en forfriskning i kirkens konfirmandlokale. Desuden afsluttes forløbet med besøg på Thorshøj Plejecenter. Interesserede er meget velkomne.

Tilmelding på Kirkekontoret 9742 4545 eller ik@noerrelandskirken.dk

15-12-2018
Nørrelandsaften: 'Hvem er Gud for danskerne?'
Sæsonens sidste Nørrelandsaften er noget at glæde sig til! Her holder skuespiller......