Stå stærkt i stormen

25-09-2018
I efteråret byder vi på to gode Nørrelandsaftner om livets store udfordringer og hvordan vi kan rustes til at tackle dem.

* Tirsdag 2. oktober
’Nærende eller tærende relationer’
Den første Nørrelandsaften får vi besøg af Carsten Hjorth Pedersen, førstelektor i pædagogik og daglig leder af Kristent Pædagogisk Institut.

Han vil holde et foredrag for os om forholdet mellem generationerne – i hjemmet og menigheden. Det er relationer, der kan gøre os glade og fylde os op. Men de kan også gøre os triste og dræne os for kræfter.

• Hvorfor er det sådan?
• Hvordan får vi mest af det første og mindst af det sidste?
• Hvad gør vi, når det er gået galt?

Vi ser på disse spørgsmål i et større ovenfra-perspektiv, men også fra et praktisk nedenfra-perspektiv. Der vil
efter foredraget være samtale om emnet.

* Tirsdag 6. november
’Stå stærkt i stormen’

Præsten Jørn Braüner har sammen med sin kone Karin, som er psykolog, skrevet bogen:
’Stå stærkt i stormen’ og i over et år har de haft Facebook-siden ’Præsten og Psykologen’, hvor de hver morgen bringer opmuntring,
inspiration og gode råd. Siden har cirka 18.000 følgere.
Foredraget kommet til at handle om de storme, som findes i alle menneskers liv. Det kan handle om sygdom, økonomi, problemer i forhold til familie, venner eller arbejdskolleger osv.

Ifølge Jørn Bräuner er den indre styrke afgørende for, hvordan man kommer gennem stormene i sit liv.

Der vil først være et foredrag med efterfølgende mulighed for spørgsmål og dialog.

Hver aften begynder kl. 19.30
Kaffe og foredrag koster 30 kr.

17-10-2018
Nørrelandskirken i Holstebro søger sognemedhjælper
Med særligt fokus på fællesskaber for voksne, diakoni og det tværkulturelle.

Vil...
21-10-2018
Gudstjeneste v. Carsten Ørum Jørgensen
Under prædiken er der Børnekirke.
21. s. e. trinitatis