Jakob Søe Esmarch er på studieorlov i efteråret

28-08-2018
Jakob fortæller om sin orlov: 'Fra den 1. september er jeg bevilliget 3 måneders studieorlov, hvor jeg skal arbejde med temaet ’Sorgen og det kristne håb. Interessen for emnet udspringer dels af min personlig oplevelse af tab og sorg og dels af de mange samtaler jeg har med mennesker, der har mistet.

Mødet med døden og sorgen – og længslen efter håb og fællesskab – er en del af menneskelivet, som vi vist alle på et tidspunkt ramler ind i. Når vi mister, så dukker der for de fleste af os vigtige og frustrerende spørgsmål op; spørgsmål om fx tro, mening og håb. Jeg håber i den forbindelse at kunne bidrage en smule til åbenhed og samtale om døden og håbet – så flere får lidt mere mod på at vise omsorg og være nær, den der har mistet.

Mit studie vil tage udgangspunkt i nogle af de tanker og spørgsmål der dukker op i mødet med alvorlig sygdom og død. Indfaldsvinklen er samtidig at arbejde med sorgen og håbet i lyset af Bibelen og den kristne tænkning. Under studieorloven vil jeg læser en del litteratur om temaet og håber også at få skrevet lidt om emnet.

Under min studieorlov vil Hanne Marie Meier vikariere og varetage mine opgaver i Nørrelandskirken.

Vi ses!'

Under Jakobs orlov er Hanne Marie Meier vikar, og Hanne skriver:
'I september, oktober og november har jeg fået lov til at vikarierer for sognepræst Jacob Søe Esmarch, mens han er på studieorlov. Jeg hedder Hanne Marie Meier og jeg er gift med Michael. Vi bor med vores to børn Anne Sofie og Tobias på et lille landsted udenfor Mejrup.
Jeg ser frem til at være en del af Nørrelandskirken, til samarbejdet med de øvrige ansatte og menighedsråd og ikke mindst til at møde de mennesker, hvis livsvej går forbi kirken.
På godt gensyn.'

Vi vil ønske Jakob en velsignet orlov og Hanne velkommen i arbejdsfællesskabet i Nørrelandskirken.

17-09-2018
Har du spørgsmål til livet og troen?
Så kom med på ALPHA kursus!

Hvad er Alpha?
Alpha...