Har du spørgsmål til livet og troen?

17-09-2018
Så kom med på ALPHA kursus!

Hvad er Alpha?
Alpha er et grundkursus i den kristne tro, hvor du i fællesskab med andre kan udforske kristendommen.

Hvem er det for?
Alpha er for alle, som er nysgerrige. Her er der plads til at stille ærlige spørgsmål og sammen finde svar. Intet spørgsmål er for enkelt eller provokerende på et Alpha- kursus. På Alpha er der plads til alle mennesker og holdninger. Uanset om man aldrig kommer i kirken eller kommer der ofte.

Hvordan er det?
Alpha er 9 sessioner. Hver session indeholder mad, et kort oplæg og samtale til sidst, hvor du kan dele dine tanker. Hvis du på et tidspunkt ikke længere synes, det er noget for dig, er det helt fint.
Fortsættes næste side….

Hvornår er det?
Det foregår i Nørrelandskirken fra den 31. oktober og udvalgte onsdage frem til den 6. marts. Hver gang fra kl.18.30-21.30 og følgende onsdage: 31/10, 14/11, 28/11, 12/12, 16/1, 30/1, 6/2, 20/2 og 6/3.

Hvad koster det?
Hvad koster kurset? Maden koster 10 kr. pr gang. Materialer koster 50 kr.

Tilmelding
Har du lyst til at prøve Alpha, så udfyld venligst tilmeldingsseddel og aflevér den på kirkekontoret ved Nørrelandskirken eller tilmeld dig på mail til sognepræst Carsten Ørum Jørgensen på coj@km.dk

Ved tilmelding oplys: navn, adresse, telefonnr., alder (valgfrit), email adresse og evt. madforhold som vi skal tage hensyn til.

#PrøvAlpha
Vi glæder os til at se dig!

17-10-2018
Nørrelandskirken i Holstebro søger sognemedhjælper
Med særligt fokus på fællesskaber for voksne, diakoni og det tværkulturelle.

Vil...
21-10-2018
Gudstjeneste v. Carsten Ørum Jørgensen
Under prædiken er der Børnekirke.
21. s. e. trinitatis