Julehjælp - Når julen gør ondt!

03-12-2018
Julen er hjerternes, men også ofte smerternes fest, fordi man bliver mindet om det i livet, der ikke er gået, som man drømte om. Der vil menighedsplejen i Nørrelandskirken gerne være med til at bringe Guds omsorg videre til opmuntring for dem, som har det svært i vort sogn.

Julehjælpen er der et stort behov for i Nørrelands Sogn. Sidste år modtog vi ansøgninger fra mere end 60 familier.

Du kan støtte med MobilePay til Menighedsplejen til MobilePay nr. 36990.

Du kan også benytte et indbetalingskort (findes ophængt i kirkens forhal). På kortet står overførselsoplysningerne, Samvirkende Menighedsplejer:
+73 +85923277
Husk at mærke indbetalingen: 'Julehjælp, Nørreland Sogns Menighedspleje' og påfør dit cpr. nr. hvis du ønsker at benytte dig af skattefradraget.

Tak for din hjælp!

05-07-2019
Kirkekontoret er lukket mandage i juli måned
I juli måned holder kirkekontoret lukket om mandagen....