Caféaften med Southern Roads, fredag den 8. marts, kl. 19.30

04-02-2019
Den velassorterede café åbner kl. 19.30 og koncerten starten kl. 20.

SOUTHERN ROADS er et musikalsk projekt, hvor fokus er på, at de fem musikere hver især bidrager på lige fod til det musikalske udtryk. Navnet peger dels i retning af musikstilen samt at bandet gerne vil vise vej. Det kommer til udtryk på mange forskellige måder i sangene, som handler om stemninger og følelser, og har en åndelig kerne. Der er en længsel efter mening og retning i vores komplekse moderne tilværelse.
Sangene er inspireret af amerikansk folkemusik med alle dens elementer af blues, country og gospel. Det er vigtigt for bandet, er der er plads til at være i sangene som lytter. Bandet leverer en autentisk og dybfølt optræden, hvor deres passion for musikken tydeligt kan mærkes. Bandet gør endvidere brug af enkelte fællessange, hvor de har taget gamle country-gospelsange under kærlig behandling, som publikum synger med på. Det giver en afvekslende og anderledes medrivende koncertoplevelse. Bandet består af:
Claus Pihl trommer, percussion mm.
Stefan Mouridsen guitar, banjo, dobro, mundharpe, kor mm.
Lars Bräuner bas
Kasper Petterson guitar, kor komponist/arrangement
Peder Juul guitar, mandolin, vokal, sangskriver/komponist

Entré 50 kr.