'Den blå time'

08-03-2019
Tid til musik, ord og eftertanke
Fredag den 22. marts kl. 16.30
Denne eftermiddag er der lagt vægt på, at man bare kan komme i kirken og nyde lidt god musik og lade roen og freden sænke sig.
Vi skal høre en række talentfulde elever fra orkesterefterskolen spille, og vi skal synge sammen.
Vi skal også høre den kommende søndags tekst og have nogle reflekterende ord med på vejen, som giver stof til eftertanke.

07-11-2019
Nørrelandskirkens Tværkulturelle Arbejde modtager prisen ”Stjernestunder – Tværkulturelt Centers Aktivitetspris 2019”
Tværkulturelt Center er et netværk, der arbejder på at bygge bro mellem folkekirken......
19-11-2019