Folkekirkens Feriehjælp 2019

09-04-2019
Folkekirkens Feriehjælp er et projekt i samarbejde med Samvirkende Menighedsplejer og Arbejdsmarkedets Feriefond.
Projektet gør det muligt for os at tilbyde 6 børnefamilier i Nørreland Sogn en uges gratis ferie.
I år går turen til:
Vigsø Feriecenter i Nordjylland

Hver familie vil få sin egen feriehytte og man kan deltage i forskellige aktiviteter sammen med andre familier og frivillige
rejseledere fra Nørrelandskirken.
Ferien er gratis: både feriehytte, mad, transport og entré er betalt.
Ferien bliver i uge 27
Lørdag d. 29. juni til lørdag d. 6. juli

Følgende krav skal gælde før din ansøgning kan komme i betragtning:
- Du skal bo i Nørreland Sogn
- Du skal have hjemmeboende børn under 18 år.
- Du og din eventuelle samlever skal være på kontanthjælp eller lignende overførselsindkomst, der ikke overstiger kontanthjælp.
- Du skal udfylde et ansøgningsskema og medbringe en erklæring om, at du er på overførselsindkomst, underskrevet af en sagsbehandler fra kommunen.
- Er du på SU eller folkepension kan du desværre ikke søge Feriehjælp!

OBS! Er du på integrationsydelse, skal du afklare med Jobcenter og Sprogskole, at du må holde ferie i uge 27. Hvis de oplyser, at du ikke må holde ferie, kan du desværre IKKE få tildelt feriehjælp.

Ansøgningsfrist: 23. april 2019
Aflevering af ansøgning på Nørrelandskirkens Kordegnekontor.
Find ansøgningsskemaet på Kordegnekontoret eller på www.noerrelandskirken.dk under Menighedspleje.
Vil du høre mere om projektet, kontakt sognemedhjælper
Christine Linde Najbjerg, 23 10 96 75 / cln@noerrelandskirken.dk

Tilknyttet fil:    Om feriehjælpen (544 Kb)
15-04-2019