Påskemorgen foregår det på kirkegården

09-04-2019
Det var på kirkegården i Jerusalem det startede. Nogle kvinder gik ud til Jesu grav og fandt ud af at Jesus var opstået fra de døde. ”Graven brast, og Jesus lever”, sang de.

Hvordan er det at synge og sige sådan mellem gravene på kirkegården? Holder opstandelseshåbet også der?

Påskemorgen kl. 8.30 holder vi en kort gudstjeneste på Nordre Kirkegård med påskesalmer og påskeglæde.
Benyt indgangen fra Sommerlyst og medbring en klapstol, hvis du gerne vil sidde ned. Efterfølgende er der kaffe og rundstykker i et konfirmandlokale i Nørrelandskirken.

19-09-2019
Julegospelkoncert med GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS
Onsdag d. 11. december kl. 19.30

Fantastisk korlyd, karismatiske solister......