Gospel-støttekoncert

04-06-2019
Byens bedste gospelkor må bestemt være Nørrelandskirkens gospelkor! I hvert fald lyder det rigtig godt når gospelkoret får kirken til at swinge, og livsglæden bliver løftet hos alle i kirken.

Vi glæder os til at høre koret når de giver koncert denne aften til fordel for menighedsplejen, som hjælper udsatte mennesker og familier i sognet.

Koret ledes af Betty Bech og Flemming Doktor som sammen med de 40 sangere i koret vil synge en række af sangene fra repertoiret og smitte os med glæde og livsenergi!

Vi skal også høre et festligt nummer på orglet med organisten Jesper Thimsen.

Efter koncerten er alle velkomne til et forfriskende kaffebord i salen.

Entré 60 kr., kaffebord 40 kr (billetsalg ved døren)

05-06-2019
Koncert på det nye flygel i kirken
Denne aften kan man høre Nørrelandskirkens nye Steinway flygel (fra 1964), hvor......