Sommerkoncert med mester i orgelimprovisation

28-06-2019
Ved sommerkoncerten lørdag den 24. august kl. 11 får kirken besøg af organisten Niels Jørgen Møller, som er en mester i at improvisere på orglet.

Vi skal høre nedskrevet musik af tyskeren Bach og franskmanden Guilmant, og så vil Niels Jørgen give os en oplevelse, hvor han improviserer på orglet, og hvor han bruger alle de mange klangfarver og lyde i orglet.

Niels Jørgen er til daglig ansat som organist i Ansgars kirke i Aalborg.

Denne koncert er en af de mange sommerkoncerter i Holstebro, og man kan se en oversigt over koncerterne på kirkens hjemmeside, eller hente en folder i foyeren.

05-07-2019
Kirkekontoret er lukket mandage i juli måned
I juli måned holder kirkekontoret lukket om mandagen....
28-07-2019