Billedserier
Hent Adobe Flash player
Nørrelandskirken
Fotograf Finn Brose
Nyhedsbrev
Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Hvis du taster dit mobilnummer kan du desuden vælge at modtage SMS’er for bestemte interesseområder.

I efteråret 2019 indbyder Nørrelandskirkens Menighedsfællesskab til fire forskellige klynger:

02-07-2019
* SøndagsUdflugtsKlyngen:
Fællesskab og glæde: Alle er indbudt til udflugt ud i naturen efter søndagens gudstjeneste: her vil være plads til at lege, samtale og knytte bånd. Det er enkelt, uformelt og afslappende.

* Åbent Klyngefællesskab:
Jesus kalder til fællesskab med Ham i gudstjenesten og i hverdagsliv. Vi vil give plads til opbygning, dybere forståelse og opmuntring til tro i hverdagen med udgangspunkt i gudstjenestens elementer.

* En klynge ”med” Leif Andersen
Romerbrevet genopdages: Vi gennemgår Romerbrevet ved hjælp af Leif Andersens bibeltimer fra SommerOase 2018. Sammen taler vi om indholdet og øver os i at tage budskabet med hjem i vores hverdagsliv.

* Mandeklyngen
Mandens fire arketyper: I en tid, hvor kønsforvirringen og debatten om det maskuline flytter vores grænser og hvor vi er i risiko for at miste en fornemmelse for, hvem vi er som mænd, må vi søge en dybere forståelse for det maskuline.


Formålet med alle klyngerne er at være et sted, hvor man styrker den kristne tro og vandringen med hinanden som menighed. Enhver i menigheden er velkommen i den klynge, hvor man føler sig bedst tilpas. Klyngernes program, størrelse og sammensætning kan variere alt efter hvilket tema og hvilken struktur, der er sat for den enkelte klynge.

Nyheder
19-09-2019
Julegospelkoncert med GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS
Onsdag d. 11. december kl. 19.30

Fantastisk korlyd, karismatiske solister......
Kalender
20-10-2019
Gudstjeneste v. Isak Holm
Nørrelandskirken  |   Døesvej 1  |   7500  Holstebro  |   97424545  |   info@noerrelandskirken.dk