Nørrelandskirkens 50-års jubilæum

26-08-2019
Gudstjenester, festmiddage, koncerter og meget mere!
Nørrelandskirkens 50-års jubilæum bliver en fest for alle! Det bliver en festuge med blandt andet fem festlige festmiddage for sognets 8000 beboere og for hele byen! Alle er inviteret - for kirke er noget vi er sammen om. Det bliver også en uge med foredrag, koncerter og gudstjenester for alle.

Gudstjenester:

Lørdag den 7. september fejrer vi Kvarterfestival i Trivselshuset fra 10-17, hvor der er børnegudstjeneste kl. 13.30 i Kirketeltet.
Det er en festlig og hyggelig dag for hele familien. Vi er i Nørrelandskirken stolte over at være en del af en festival i hjertet af vores sogn, og vi håber, at menigheden vil være med til at gøre dagen til noget helt særligt.
I anledning af vores jubilæum, bidrager vi i år, ud over vores familie-gudstjeneste, også med en kirkehoppeborg, en tryllekunstner og fødselsdagslagkage.
Vi glæder os til at være med til Kvarterfestivalen sammen med dig.

Søndag d. 15. september kl. 10.00
Traditionen tro er der igen i år høstgudstjeneste, hvor vi takker for alle Guds gaver. I år har vi et superheltetema. Kom og hør mere!
Medbring gerne gaver til årets høstauktion. Vi modtager gerne frugt, grønt, brød, kage m.m. før gudstjenesten. Efter gudstjenesten er der auktion over alt det medbragte. Overskuddet går til Menighedsplejens arbejde heriblandt feriehjælp og julehjælp.

Søndag d. 22. september kl. 10.00
Denne søndag markeres kirkens jubilæum ved en festgudstjeneste, hvor vores biskop Henrik Stubkjær medvirker, og der vil være forskellige indslag undervejs. Efter gudstjenesten er der en festlig markering af kirkens runde dag i kirkens gårdhave.
Vær med – det er for hele familien!

Festmiddage:
Fest for alle! Fem festlige festmiddage for sognets 8000 beboere – og for hele byen!

Relationen til hinanden som medmennesker er vigtig, og den kommer særligt til udtryk omkring bordet, når vi spiser sammen. Derfor vil vi gerne invitere sognets 8000 beboere og alle andre i byen på gratis aftensmad i hele jubilæumsugen fra mandag- fredag. Hvem har ikke drømt om en hel uge, hvor man ikke skal tænke på aftensmad? I uge 38 vil vi gerne servere den for dig!
Og som ”dessert” vil der alle dage være en variation af musik, underholdning og ord til eftertanke.
Tilmelding er ikke nødvendig.

Tværkulturel festaften med gospelkor og tryllekunstner for børn
Mandag d. 16., kl. 17.30-20.30
Du inviteres hermed til et brag af en international festaften – med god mad, fællesskab, smil og underholdning.
Aftenen kommer til at indeholde en god middag og noget sødt. Der bliver sang ved Nørrelandskirkens gospelkor. Vi får besøg af en tryllekunstner og hele aftenen bliver oversat til arabisk, engelsk og farsi.

Festaften med festforedrag v/ Henrik Stubkjær
Tirsdag d. 17. september, kl. 18.00- 21.00
Velkommen til en festlig aften, hvor vi først og fremmest skal spise et godt måltid sammen.
Dernæst vil biskop Henrik Stubkjær holde et festforedrag for os under overskriften ”Kirken i dag: hvad kommer vi fra og hvor bevæger vi os hen?”. Vi slutter aftenen af med fællessang med Nørrelandskirkens Voksenkor, og Jesper Thimsen vil spille et stykke for os på klaveret.

Festaften med bibelundervisning og lovsang
Onsdag d.18. september, kl.17.30-20.30
Vær med til en aften med god mad, festlige indslag, lovsang ved et af kirkens bands, samt bibelundervisning. Det bliver en aften med masser af fællesskab, indhold og næring til troen. Denne aften vil vi rejse tilbage til Israel på Jesu tid for at få et nyt og friskt møde med den måske mest interessante person, der har levet. Nørrelandskirken har været kendetegnet ved at have fællesskaber, der lagde vægt på bibelundervisning og lovsang. Det markerer vi med denne festaften.

Familiejubilæumsfest
Torsdag d.19. september, kl. 17.00-19.30
Velkommen til en festlig familieaften for børn og voksne. Vi skal have en kort og festlig familiegudstjeneste, spise lækker mad, lave sjove aktiviteter sammen med spejderne og erfare, at kirken er et sted for børn i alle aldre.

Lovsangskoncert med Arvid Asmussen
Fredag d. 20. september, kl.18.00- 21.30
Velkommen til en aften med måltids – og lovsangsfællesskab! Denne aften er for dig, som elsker god musik og lovsang. Vi spiser en lækker gratis middag fra kl.18.00, og derefter tager Arvid Asmussen med band over og synger sange for og med os fra hans repertoire. Han har udgivet 4 albums. Stilen er folk/pop, og de er til at synge med på og rummer dybe sange om tro, håb og kærlighed.

Koncerter:
Jonas Petersen – SOLO
Lørdag d. 14. september, kl. 19.30
Denne lørdag aften får kirken besøg af den danske guitarist og sangskriver
Jonas Petersen - kendt fra gruppen ”Hymns from Nineveh”.
Jonas spiller en akustisk solo-koncert med udvalgt materiale fra nogle af de fire Hymns-album, men også et par nyskrevne salmer fra Kirkesangbogen, samt helt nyt materiale fra et kommende dansksproget album.
”Hymns from Nineveh” havde debut i 2009 og blev i 2014 med ”A kid on the Beach” nomineret til P3 Lytterhittet. I foråret 2019 udkom ”Sunday Music” med 10 sange til søndagen, når den er bedst: dagen med skønhed og ny begyndelse, hvile og lethed.
Billetter købes ved døren
Entré 50 kr.

Jubilæumskoncert
Lørdag d. 21. september, kl. 16.00
Kirkens jubilæum bliver fejret denne lørdag eftermiddag med en koncert med det Holstebro baserede Vestjysk Koncertkor, som vil fylde kirkens rum med smukke korklange.
Vi skal høre musik af bl.a. Schubert og Bruckner.
Koret dirigeres af Peter Vogel og sangsolisterne er Inger Kold, Karsten Sivebæk og Morten Bunk.
Entré til koncerten er 50 kr.

11-09-2019
Indsamlingsleder(e) til Folkekirkens Nødhjælp i Nørrelands Sogn efterlyses
Da vores nuværende indsamlingsledere efter mange års stor indsats for indsamlingen......
17-09-2019