Små synger sammen
Forsangere: Sønderlandskolens 3. A, B & C klasser

Tværkulturelle aftner

- et fællesskab på tværs af sprog, kultur og religion

I flere år har Nørrelandskirken været engageret i tværkulturelle aftner. Og for to år siden flyttede vi dem til den lille mødesal i Nørrelandskirken.

Vi er folk i flere aldre: børn, unge og voksne som mødes én lørdag aften i måneden. Vi starter kl. 18.00 med fællesspisning i mødesalen - og alle tager lidt mad med, som vi samler på et stort ta' selv bord. Efter maden er der kaffe/te og som regel er der et par stykker som har bagt en kage, som vi nyder.

Børnene spiller spil, bordtennis og om sommeren laver vi snobrød i gårdhaven. Sommetider har vi en fælles leg eller konkurrence - og til jul laver vi gerne juledekorationer. Imens børnene leger hygger de voksne sig sammen - og snakken går på mange forskellige sprog.

Tværkulturelle aftner blev i sin tid startet som et tilbud til folk med rødder i Irak, hvor man var vant til at mødes i kirken og være sammen.
I dag er det ikke kun irakere der kommer, og derfor kalder vi det blot: tværkulturelle aftner.

Har du lyst til at være med, så mød op næste gang.
Du kan se hvornår det er i kirkens kalender

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

sognemedhjælper Marianne Skjølstrup
tlf. 23 10 96 75
ms@noerrelandskirken.dk
01-10-2017
Gud, hvor jeg savner dig!
Senior Café og kirkens præster inviterer til en særlig TEMA-cafe om sorg:

Gud,...
22-10-2017
Gudstjeneste v. Jakob Søe Esmarch
19. s. e. trinitatis

+ Kravle- og Børnekirke
Nørrelandskirken  |   Døesvej 1  |   7500  Holstebro  |   97424545  |   @noerrelandskirken.dk