Åbning af Kirkens Genbrug
Lavhedevej 48

Menigheds- og visionsmøde

Menighedsrådet inviterer til menigheds- & visionsmøde

Søndag d. 1. maj
kl. 12.30-14.30

Kom og deltag i debatten om Nørrelandskirkens fremtid!

Søndag d. 1. maj vil vi gerne invitere dig til at tænke med på Nørrelandskirkens fremtid.
Det årlige Menigheds- og visionsmødet er en alle tiders mulighed for at inspirere og blive inspireret til, hvordan vi sammen er kirke i Nørreland sogn. Her vil være plads til en god dialog.

Glæd jer til:
- fællesskab med hyggelige mennesker
- kirkefrokost
- at inspirere og inspireres
- spændende samtaler
- forskellige tanker om prioriteringer og om hvad vi skal som kirke
- godt humør

PROGRAM:
kl. 10.00:
Gudstjeneste v. Jakob Søe Esmarch

kl. 12.00:
Kirkefrokost
PRIS: Sandwich 20,- kr. for voksne / Gratis for børn

kl. 12.30-14.30:
Menigheds- og visionsmøde med fokus på kirken nu og fremover.
En blanding af oplæg, samtaler og gruppeprocesser.
OBS: Der vil være børnepasning under mødet.

Hvor og hvem:
Mødet foregår i Nørrelandskirkens lokaler lige efter gudstjenesten. Alle med tilknytning til sognet er hjertelig velkommen.

Sagt om menigheds- og visionsmødet:
Provst Niels Arne Christensen:

”Menighedsmødet er en fantastisk idé. Det afholdes en gang om året. Her kan brugerne på en særlig måde komme i dialog med dem, der leder sognets kirke. Den samtale har vi i høj grad brug for i kirken. Hvorfor?  Fordi vi sammen skal stille skarpt på de udfordringer, vi står over for som kirke. På menighedsmødet kan der drøftes visioner, aktiviteter og meget andet. Tag udfordringen op – kom i dialog med dine lokale kirkeledere, menighedsrådet og præsterne.”

Menighedsrådsformand Carsten Klitlund:
En sang har titlen: "Jeg elsker den brogede verden …".
Jeg tillader mig at ændre teksten til "Jeg elsker den brogede Guds kirke ..." og gør det med en varm opfordring til et stort og broget fremmøde til menighedsmødet d. 1. maj.
Det er utrolig godt og givende at kunne mødes i vores brogede mangfoldighed, i en god, respektfuld dialog om vort fælles mødested – Nørrelandskirken.

Sognepræst Jakob Søe Esmarch:
”… du skal tage med til menighedsmøde, fordi du her kan få inspiration til det at være kirke, og fordi du her kan inspirere og tænke med omkring din kirke. Og så er der endda både frokostfællesskab og nogle der laver aktiviteter med børnene.”

Vi glæder os til at se jer!
Menighedsrådet
21-08-2017
Nyt hold babysalmesang
Babysalmesang starter 21. september