Opstart af juniorkirke?!

Drømmen

Skal vi have et tilbud til de børn, der er blevet for gamle til kravle- og børnekirke, men stadig synes det er lidt tungt med en hel gudstjeneste?!

Måske samtale og lovsang under prædiken? Eller måske samtale om prædiken og rundstykker efter gudstjeneste? Eller… måske noget helt 3.?!

Skal det blive til virkelighed, så er der brug for et team, der vil være med til at tænke kirke på en ny måde. Juniorkirke starter kun op, hvis der er et solidt team af frivillige.

Brænder du for at give evangeliet videre til den næste generation? Så har vi brug for dig :-)

Indtil videre har vi et blankt stykke papir og intet ”plejer”.

Omfang

Teamet bestemmer selv hvor tit og hvornår. Skal det fx være 2 eller 5 søndage pr. halvår?

Sognepræst Isak Holm, iho@km.dk
11-09-2019
Indsamlingsleder(e) til Folkekirkens Nødhjælp i Nørrelands Sogn efterlyses
Da vores nuværende indsamlingsledere efter mange års stor indsats for indsamlingen......