Krybbespil

Forbeder

Drømmen

Vi drømmer om, at der bliver muligt, at gå til forbøn til gudstjenesterne i Nørrelandskirken (Forbøn vil sige, at en anden person beder en bøn for dig).

Drømmen er afhængig af, at vi har team af forbedere, og starter kun op, hvis vi har et solidt team.

Kunne du tænke dig at indgå i et lille team af forberedere, der på skift er forberede ved nogle af vores formiddagsgudstjenester.

Kontakt

Kunne du tænke dig at være forbeder - og har måske erfaring med det i andre sammenhænge, så kontakt sognepræst Isak Holm, iho@km.dk / 2447 0424 og hør nærmere.
30-11-2017
Samtalegruppe for børn efter forældres skilsmisse
Nørreland Sogns Menighedespleje opstarter i foråret 2018 en børnegruppe, for......
14-12-2017