Forbeder

Drømmen

Vi drømmer om, at der bliver muligt, at gå til forbøn til gudstjenesterne i Nørrelandskirken (Forbøn vil sige, at en anden person beder en bøn for dig).

Drømmen er afhængig af, at vi har team af forbedere, og starter kun op, hvis vi har et solidt team.

Kunne du tænke dig at indgå i et lille team af forberedere, der på skift er forberede ved nogle af vores formiddagsgudstjenester.

Kontakt

Kunne du tænke dig at være forbeder - og har måske erfaring med det i andre sammenhænge, så kontakt sognepræst Isak Holm, iho@km.dk / 2447 0424 og hør nærmere.
17-10-2018
Nørrelandskirken i Holstebro søger sognemedhjælper
Med særligt fokus på fællesskaber for voksne, diakoni og det tværkulturelle.

Vil...
21-10-2018
Gudstjeneste v. Carsten Ørum Jørgensen
Under prædiken er der Børnekirke.
21. s. e. trinitatis