Leder i kravlekirke

Opgave

Din opgave vil være at afholde kravlekirke for de 0-4 årige under prædiken søndag kl. 10.

Kravlekirke er: Et stykke fra børnebibelen, en bøn og et par kristne børnesange. Derefter er der saft og fri leg for børnene + kaffe til de voksne.
Når nadveren er i gang, rydder man op sammen og går ind i kirkerummet igen.

Man kommer 9.45 og laver kaffe, saft og lægger tæpper og sangbørger frem.

Kontakt

Du bestemmer selv antal søndage pr. halvår, kan fx være 2 eller 5 søndage. Der ud over er der 1-2 årlige koordineringsmøder.

Hvis du vil med i teamet, så kontakt kateket Niels H. Mortensen, nhm@noerrelandskirken.dk
01-08-2019
Jubilæumskoncert med Vestjysk Koncertkor
Kirkens jubilæum bliver fejret denne lørdag eftermiddag med en koncert med det......