Samtalegruppe for børn

Samtalegruppe for børn efter forældres skilsmisse

Hvad er en samtalegruppe?
Det er et sted, hvor man møder andre på samme alderstrin i 4. til 6. klasse, som alle har det til fælles, at ens forældre er gået fra hinanden.
Børnegrupper er ikke terapiforløb, men et samtalerum, hvor man kan dele tanker og følelser og give hinanden gode råd i en lille gruppe på max 8 børn og 2 voksne. Sammen med de voksne tages forskellige emner op, som berører skilsmissen.

Hvorfor tilbyder vi børnegrupper?
Mange børn oplever, at deres mor og far flytter fra hinanden. Børn har det forskelligt, når det sker. Nogle er overraskede og kan ikke forstå, hvorfor forældrene ikke kan være sammen mere. Andre kan måske godt forstå det.

Uanset hvad, betyder skilsmissen en masse forandringer i hverdagen, som skaber mange nye tanker og følelser. Hvad nu med skolen? Hvad med de ting, man laver i sin fritid? Hvordan skal man holde fødselsdag, jul eller sommerferie? Og hvordan skal man være over for sin fars eller mors nye kæreste og deres børn?

Mange børn går rundt med sådanne tanker uden at dele dem med andre. Vi holder børnegrupper, fordi det kan være rart at dele tankerne med andre.
I børnegruppen er der tavshedspligt om, hvad vi deler med hinanden.

Hvornår og hvor?
Gruppen mødes 8 onsdag eftermiddage i foråret.
Hver gang kl. 15.30 – 17.00
i konfirmandlokale 2 i Nørrelandskirken, Døesvej 1.

Pris og betaling
Det er gratis at deltage i forløbet.

Tilmelding til børnegruppen skal ske til børnegruppeleder Hanne Andersen.

Ved tilmelding oplyses barnets navn, alder og hvad I måtte mene ville være relevant, for os at vide om jeres familie.

Der er et begrænset antal pladser i gruppen, så først til mølle-princippet gælder.

Børnegruppeleder:

Hanne Andersen

tlf.: 40 86 61 42
e-mail: hanneandersen84@gmail.com

Hvem står bag?

Børnegruppen er et tilbud under Nørreland Sogns Menighedspleje.
01-08-2019
Jubilæumskoncert med Vestjysk Koncertkor
Kirkens jubilæum bliver fejret denne lørdag eftermiddag med en koncert med det......
25-08-2019