Krybbespil

Samtalegruppe for børn

Samtalegruppe for børn efter forældres skilsmisse

Nørreland Sogns Menighedespleje opstarter i foråret 2018 en børnegruppe, for børn hvis forældre er blevet skilt.

Hvad er en børnegruppe?
Det er et sted, hvor man møder andre på samme alderstrin i 4. til 6. klasse, som alle har det til fælles, at ens forældre er gået fra hinanden.
Børnegrupper er ikke terapiforløb, men et samtalerum, hvor man kan dele tanker og følelser og give hinanden gode råd i en lille gruppe på max 8 børn og 2 voksne. Sammen med de voksne tages forskellige emner op, som berører skilsmissen.

Hvorfor tilbyder vi børnegrupper?
Mange børn oplever, at deres mor og far flytter fra hinanden. Børn har det forskelligt, når det sker. Nogle er overraskede og kan ikke forstå, hvorfor forældrene ikke kan være sammen mere. Andre kan måske godt forstå det.

Uanset hvad, betyder skilsmissen en masse forandringer i hverdagen, som skaber mange nye tanker og følelser. Hvad nu med skolen? Hvad med de ting, man laver i sin fritid? Hvordan skal man holde fødselsdag, jul eller sommerferie. Og hvordan skal man være over for sin fars eller mors nye kæreste og deres børn?

Mange børn går rundt med sådanne tanker uden at dele dem med andre. Vi holder børnegrupper, fordi det kan være rart at dele tankerne med andre.
I børnegruppen er der tavshedspligt om hvad vi deler med hinanden.

Hvor ofte?
Gruppen mødes 8 tirsdag eftermiddage i foråret 2018. Første gang tirsdag 20. februar. Herefter 6. marts, 20. marts, 3. april, 17. april, 1. maj, 15. maj og 29. maj.
Hver gang kl. 15.30 – 17.00
i konfirmandlokale 2 i Nørrelandskirken, Døesvej 1.

Pris og tilmelding
Der er gratis at deltage i forløbet.

Tilmelding til børnegruppen skal ske inden 12. februar til børnegruppeleder:
pædagog Hanne Andersen, tlf. 40 86 61 42, hanneandersen84@gmail.com
pædagog Mette Lønborg, tlf. 29 89 22 64, mette_p10@hotmail.com

Hvem står bag?
Børnegruppen er et tilbud under Nørreland Sogns Menighedspleje.
30-11-2017
Samtalegruppe for børn efter forældres skilsmisse
14-12-2017
Børnejul