Kvartersfestival 2017

Julehjælp

Særligt for dig på kontanthjælp eller integrationsydelse

Det kan være svært at få råd til julen på kontanthjælp eller integrationsydelse, og derfor er det muligt for dig at søge julehjælp hos Menighedsplejen. Julehjælpen består i en æske med julegodter og et gavekort til børnene.

Vi får flere ansøgninger om julehjælp end vi har mulighed for at hjælpe, derfor har vi sat følgende kriterier, som vi uddeler hjælpen ud fra:
* I skal bo i Nørreland sogn i Holstebro.
* Du/I skal have hjemmeboende børn under 18 år.
* Du og din evt. samlever skal begge være på kontanthjælp eller integrationsydelse og dette skal vi have dokumentation for, enten i form af en kopi af din/jeres 'lønseddel' for oktober eller en underskrift og stempel fra kommunen.

Ansøgningsskemaerne hentes i Nørrelandskirkens forhal følgende datoer:
Torsdag 9. november, kl. 18.30-20.00
Tirsdag 21. november, kl. 18.30-20.00
Her kan du også få hjælp til at udfylde ansøgningen.

Julehjælpen uddeles af Menighedsplejen.
14-02-2018
Den nødvendige samtale
På forårets Nørrelandsaften får vi besøg af Herdis Hansen, som er leder af Anker......
21-02-2018
Værktøjskassen. 'Hvordan være en Menighed efter Guds hjerte'
v. Anders Michael Hansen, Århus Valgmenighed.