Åbning af Kirkens Genbrug
Lavhedevej 48

Julehjælp

Særligt for dig på kontanthjælp eller integrationsydelse

Det kan være svært at få råd til julen på kontanthjælp eller integrationsydelse, og derfor er det muligt for dig at søge julehjælp hos Menighedsplejen. Julehjælpen består i en æske med julegodter og en kontant gave/gavekort.

Vi får flere ansøgninger om julehjælp end vi har mulighed for at hjælpe, derfor har vi sat følgende kriterier, som vi uddeler hjælpen ud fra:
* I skal bo i Nørreland sogn i Holstebro.
* Du/I skal have hjemmeboende børn under 18 år.
* Du og din evt. samlever skal begge være på kontanthjælp eller integrationsydelse og dette skal vi have dokumentation for.

Man kan søge julehjælp fra 24. oktober 2016.

Ansøgningen sendes til
Nørreland Sogns Menighedspleje
Døesvej 1
7500 Holstebro.

Julehjælpen uddeles af kirkens præster og Menighedsplejen.

Ansøgninsskema til julehjælpen
Skemaet hentes i Nørrelandskirkens forhal fra 24. oktober eller printes ud her fra siden.

Har du brug for hjælp til at udfylde skemaet, kan du møde op i Nørrelandskirkens forhal
tirsdag 1. november, kl. 19.00-21.00
mandag 14. november, kl. 19.00-21.00
så vil folk fra Menighedsplejen sidde klar til at hjælpe.
Tilknyttet fil:    Ansøgningsskema 2016 (478 Kb)
18-06-2017
En orgelkoncert i solistklassen
Denne lørdag formiddag indbydes til orgelkoncert, hvor organisten Michael Rosenfeldt......