Åbning af Kirkens Genbrug
Lavhedevej 48

Menighedssyn

Vi er et fællesskab på vandring i efterfølgelse af Jesus. På denne vandring er menigheden et tjenende fællesskab, der med det kristne evangelium som udgangspunkt for vores praksis ønsker at tjene Gud, tjene mennesker i vores by og tjene hinanden.
Vi ser menigheden som et fællesskab af Jesu disciple der er sat til at leve  i indbyrdes kærlighed.
Vi ser mangfoldighed som en styrke, som hjælper os til at være menighed for og med mange – forskellighed gør stærk. Vi ønsker at invitere andre med, så vi sammen kan lære Jesus bedre at kende.
Vi anser gudstjeneste, undervisning, diakoni og mission som ufravigelige kerneopgaver.
21-08-2017
Nyt hold babysalmesang
Babysalmesang starter 21. september

Babysalmesang...