Små synger sammen
Forsangere: Sønderlandskolens 3. A, B & C klasser

Menighedssyn

Vi er et fællesskab på vandring i efterfølgelse af Jesus. På denne vandring er menigheden et tjenende fællesskab, der med det kristne evangelium som udgangspunkt for vores praksis ønsker at tjene Gud, tjene mennesker i vores by og tjene hinanden.
Vi ser menigheden som et fællesskab af Jesu disciple der er sat til at leve  i indbyrdes kærlighed.
Vi ser mangfoldighed som en styrke, som hjælper os til at være menighed for og med mange – forskellighed gør stærk. Vi ønsker at invitere andre med, så vi sammen kan lære Jesus bedre at kende.
Vi anser gudstjeneste, undervisning, diakoni og mission som ufravigelige kerneopgaver.
01-10-2017
Gud, hvor jeg savner dig!
Senior Café og kirkens præster inviterer til en særlig TEMA-cafe om sorg:

Gud,...
22-10-2017
Gudstjeneste v. Jakob Søe Esmarch
19. s. e. trinitatis

+ Kravle- og Børnekirke
Nørrelandskirken  |   Døesvej 1  |   7500  Holstebro  |   97424545  |   @noerrelandskirken.dk