Kvartersfestival 2017

Medarbejdersyn

Vores syn på ansatte medarbejdere er, at de er en del af menigheden og derigennem en del af det tjenende fællesskab. Som ansat er man med til at facilitere rammer, som andre kan vokse i samtidig med at man tjener med sine nådegaver og kompetencer. En god medarbejder er også én der spiller sin kollega bedre og har til hensigt at inddrage menighedens frivillige, hvis det er muligt.
Vores medarbejdersyn indebærer en kultur hvor der er plads til at afprøve nyt og hvor fejl er noget man lærer af.
06-07-2018
Trænger jeres forhold til et PREP kursus?
PREP er et forbyggende og relationsudviklende kursus, som afholdes af Menighedsplejerne......
22-07-2018
Gudstjeneste v. Isak Holm