Kvartersfestival 2017

Ledelsessyn

Menighedsrådet har det øverste ansvar for ledelsen ved Nørrelands-kirken. I det daglige varetages den udøvende funktion heraf af en daglig leder.

Vores syn på ledelse er, at det er en understøttende funktion, der skal styrke kirkens evne til at løse sin opgave, og opfylde sine mål.
Ledelse skal hjælpe den enkelte medarbejder, ansatte såvel som frivillige, til at lykkes i sine opgaver og i arbejdet med at give visionen liv.
Ledelse skal opmuntre menigheden til at virkeliggøre sin vision.
Vi ser ledelse som et redskab der kan sikre retning og mål, og give motivation, sparring og højne trivsel.
14-02-2018
Den nødvendige samtale
På forårets Nørrelandsaften får vi besøg af Herdis Hansen, som er leder af Anker......
18-02-2018