Små synger sammen
Forsangere: Sønderlandskolens 3. A, B & C klasser

Ledelsessyn

Menighedsrådet har det øverste ansvar for ledelsen ved Nørrelands-kirken. I det daglige varetages den udøvende funktion heraf af en daglig leder.

Vores syn på ledelse er, at det er en understøttende funktion, der skal styrke kirkens evne til at løse sin opgave, og opfylde sine mål.
Ledelse skal hjælpe den enkelte medarbejder, ansatte såvel som frivillige, til at lykkes i sine opgaver og i arbejdet med at give visionen liv.
Ledelse skal opmuntre menigheden til at virkeliggøre sin vision.
Vi ser ledelse som et redskab der kan sikre retning og mål, og give motivation, sparring og højne trivsel.
01-10-2017
Gud, hvor jeg savner dig!
Senior Café og kirkens præster inviterer til en særlig TEMA-cafe om sorg:

Gud,...
22-10-2017
Gudstjeneste v. Jakob Søe Esmarch
19. s. e. trinitatis

+ Kravle- og Børnekirke
Nørrelandskirken  |   Døesvej 1  |   7500  Holstebro  |   97424545  |   @noerrelandskirken.dk