Sorggrupper

Menighedsplejernes sorggrupper

Sorggrupperne er et tilbud til efterladte, der har mistet en nær pårørende. Grupperne vejledes af erfarne frivillige, som er kvalificerede til opgaven. Der er ikke tale om terapeutisk behandling, men om HJÆLP TIL SELVHJÆLP.

Et gratis tilbud om samvær med ligestillede.

Grupperne mødes 2-3 timer, hver anden mandag i Ellebæk Kirkes lokaler, Beethovensvej 22 – nogle i dagtimerne andre om aftenen. Gruppen i dagtimerne er særligt rettet mod enker og enkemænd, men andre er også velkomne. I år er gruppen om aftenen særligt rettet mod forældre, der har mistet voksne børn, men andre er også velkomne!

Hent flere oplysninger om deltagelse hos:
Sorggruppeleder Vagn Ove Høgild tlf. 9794 1049; voh@youmail.dk
Sorggruppeleder Karen-Ingeborg Jacobsen, tlf. 9742 2949; kija@km.dk
01-08-2019
Jubilæumskoncert med Vestjysk Koncertkor
Kirkens jubilæum bliver fejret denne lørdag eftermiddag med en koncert med det......
25-08-2019
Gudstjeneste ved Carsten Ørum Jørgensen