Kvartersfestival 2017

Forbøn

Et tilbud åbent for alle

Bibelen understreger bønnens betydning igen og igen, og værdien af at bede sammen for det der er svært i livet. Der er en helt grundlæggende forståelse af, at i det kristne fællesskab bærer vi med på hinandens byrder og har omsorg for hinanden både rent praktisk og i bøn. Derfor er forbøn også en del af Nørrelandskirkens DNA.

Der er mange løfter knyttet til bønnen, bla. siger Jesus i Matt. 7, 7-8: Bed, så skal der gives jer; søg, så skal I finde; bank på, så skal der lukkes op for jer. For enhver, som beder, får; og den, som søger, finder; og den, som banker på, lukkes der op for.
I tillid til at Jesu løfter holder, kan vi tillidsfuldt bede for og med hinanden.

Forbøns muligheder:

* Personlig forbøn:
Til forskellige gudstjenester er der tilbud om forbøn, for den der har brug for det.

Hver gang der er rytmisk gudstjeneste kl. 16 og kl. 19 er der tilbud om forbøn.

Og på udvalgte søndage er der ved 10 gudstjenesten også mulighed for at modtage forbøn. Forbønnen foregår på Kordegnekontoret under nadveren og frem. Du kan se hvornår der er forbøn i kalenderen her på siden: www.noerrelandskirken.dk

Forbederne er folk som har en forbønstjeneste og de deler ikke hvad du fortæller dem, med andre end Gud.

* Skriv et bedeemne og læg det i forbønskassen:
I kirkens forhal hænger en hvid kasse, hvor du kan putte bedeemner i. Kassen tømmes hver uge og en lille gruppe fra menigheden beder for det der er bedt om forbøn for. De deler ikke indholdet med andre, og du behøver ikke at skrive dit navn på hvad du putter i kassen.
14-02-2018
Den nødvendige samtale
På forårets Nørrelandsaften får vi besøg af Herdis Hansen, som er leder af Anker......
21-02-2018
Værktøjskassen. 'Hvordan være en Menighed efter Guds hjerte'
v. Anders Michael Hansen, Århus Valgmenighed.