Forbøn

Et tilbud åbent for alle

Bibelen understreger bønnens betydning igen og igen, og værdien af at bede sammen for det der er svært i livet. Der er en helt grundlæggende forståelse af, at i det kristne fællesskab bærer vi med på hinandens byrder og har omsorg for hinanden både rent praktisk og i bøn. Derfor er forbøn også en del af Nørrelandskirkens DNA.

Der er mange løfter knyttet til bønnen, bla. siger Jesus i Matt. 7, 7-8: Bed, så skal der gives jer; søg, så skal I finde; bank på, så skal der lukkes op for jer. For enhver, som beder, får; og den, som søger, finder; og den, som banker på, lukkes der op for.
I tillid til at Jesu løfter holder, kan vi tillidsfuldt bede for og med hinanden.

Forbøns muligheder:

* Skriv et bedeemne og læg det i forbønskassen:
I kirkens forhal hænger en hvid kasse, hvor du kan putte bedeemner i. Kassen tømmes hver uge og en lille gruppe fra menigheden beder for det der er bedt om forbøn for. De deler ikke indholdet med andre, og du behøver ikke at skrive dit navn på hvad du putter i kassen.
15-12-2018
Nørrelandsaften: 'Hvem er Gud for danskerne?'
Sæsonens sidste Nørrelandsaften er noget at glæde sig til! Her holder skuespiller......
16-12-2018