Kvartersfestival 2017

Dåb

Almindeligvis foregår dåb under højmessen - gudstjenesten kl. 10.00 - søndage eller helligdage

Der træffes aftale med Kordegnekontoret, som kan oplyse, om der i forvejen er bestilt dåb den ønskede dag og hvilken præst der foretager dåben. Kordegnen vil også fortælle, hvilke regler der er i forbindelse med valg af navn, valg af faddere m.v.

Inden dåben ringer præsten for at aftale tidspunkt for samtale. Samtalen foregår normalt i hjemmet.

Kordegnekontoret, Nørrelandskirken, Døesvej 1, 7500 Holstebro
noerrelands.sogn@km.dk

Kordegnekontoret er åbent:
Mandag - fredag kl. 9-13
samt torsdag kl. 15-17

I dåben bliver det sagt os, at vi er Guds børn

Det er vigtigt at børnene hører om, hvad dåben betyder. At f.eks. forældre, faddere og bedsteforældre fortæller dem om Gud, Jesus og Helligånden, beder med dem og lærer dem Fadervor, som de fik i dåbsgave.

I forbindelse med dåben, modtager dåbsbarnet en børnebibel, som forældrene senere kan læse sammen med børnene.
14-02-2018
Den nødvendige samtale
På forårets Nørrelandsaften får vi besøg af Herdis Hansen, som er leder af Anker......
21-02-2018
Værktøjskassen. 'Hvordan være en Menighed efter Guds hjerte'
v. Anders Michael Hansen, Århus Valgmenighed.