Kvartersfestival 2017

Folkekirkens FerieHJÆLP

Et tilbud for økonomisk udsatte familier

Nørrelandskirken er hvert år med i projekt Folkekirkens Feriehjælp, hvor vi kan sende 6 familier fra sognet på en uges gratis sommerferie, oftest i Jesperhus Feriepark.

Tilbuddet gælder børnefamilier, hvor forældrene kan dokumentere at de året før, ikke har haft en indtægt over kontanthjælpsloftet. Derfor skal man sammen med sin ansøgning aflevere kopier af sin årsopgørelse.

Man kan søge feriehjælp i perioden 9. marts - 18. april.

Har du i hele 2017 været på SU, eller er du på folkepension kan du desværre ikke komme i betragtning til feriehjælp!

Vil I gerne høre mere om projektet, så kontakt sognemedhjælper Marianne Skjølstrup

tlf. 23 10 96 75
ms@noerrelandskirken.dk
06-07-2018
Trænger jeres forhold til et PREP kursus?
PREP er et forbyggende og relationsudviklende kursus, som afholdes af Menighedsplejerne......
22-07-2018
Gudstjeneste v. Isak Holm