Folkekirkens FerieHJÆLP

Et tilbud for økonomisk udsatte familier

Nørrelandskirken er hvert år med i projekt Folkekirkens Feriehjælp, hvor vi kan sende 6 familier fra sognet på en uges gratis sommerferie, i år til Vigsø Feriecenter.

Tilbuddet gælder børnefamilier, der bor i Nørreland Sogn, hvor forældrene kan dokumentere, at de ikke har en indtægt over kontanthjælpsloftet. Derfor skal man sammen med sin ansøgning aflevere "Skema 2: Bekræftelse af Indkomstforhold". Denne bekræftelse skal underskrives af en sagsbehandler eller lignende ved Holstebro Kommune.

ANSØGNINGSFRIST: 23. APRIL 2019

Du ansøger ved at udfylde og aflevere ansøgningsskemaet og "Skema 2: Bekræftelse af Indkomstforhold"
Du finder ansøgningsskemaet og skemaet til underskrift her eller på Kordegnekontoret i Nørrelandskirken.

Er du på SU eller folkepension, kan du desværre ikke komme i betragtning til Feriehjælp.

19-09-2019
Julegospelkoncert med GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS
Onsdag d. 11. december kl. 19.30

Fantastisk korlyd, karismatiske solister......