Cafe Colour

Cafe Colour er en sprogcafe

Men også flere forskellige værksteder, som man kan deltage i. I udgangspunktet vil det være bageværksted, spille-værksted, kreativværksted og cykelværksted. Måske kommer der andre ting til efterhånden. Det afhænger fuldstændig af, hvilke folk, der kommer som deltagere og hvem, der melder sig i teamet af frivillige.
Formålet med cafeen er at skabe kontakt til nogle af de mange i vores sogn, som ikke oprindeligt kommer fra Danmark.

Er der nogen i menigheden, som har tid og lyst til at være med i dette fantastisk berigende arbejde, er I meget velkommen. I kan bare møde op og se, hvad det er.

Cafeen er åben hver mandag, kl. 14.30-17.00 i kirkens konfirmandlokaler.

Vil du vide mere, så kontakt:

Tværkulturel sognemedhjælper
Inge-Margrete Jacobsen
tlf. 51 92 90 56
imj@noerrelandskirken.dk
11-09-2019
Indsamlingsleder(e) til Folkekirkens Nødhjælp i Nørrelands Sogn efterlyses
Da vores nuværende indsamlingsledere efter mange års stor indsats for indsamlingen......
17-09-2019
Sognemøde. OBS! Dette arrangement er flyttet til tirsdag d. 1. oktober