Sikker post

Sikker post til kirkekontoret

På denne side kan du sende sikker post til kirkekontoret.

Sikker post skal anvendes, når din henvendelse indeholder personlige oplysninger. Det kan f.eks. være i forbindelse med navngivning, dåb, vielse, navneændringer, medlemsskab mv.

Såfremt din henvendelse kræver svar, vil du bliver kontaktet i e-Boks eller via telefon.

Når du anvender Sikker post, bliver dine oplysninger behandlet af Nørrelandskirkens Kordegnekontor.

Vi opbevarer korrespondancen i 30 dage, medmindre der er lovmæssig hjelm for at opbevare oplysningerne i længere tid, f.eks. i forbindelse med registrering af vielser, behandling af navnesager mv.

Tryk på dette link og du kommer til formularern
sikkerformular.kirkenettet.dk

19-09-2019
Julegospelkoncert med GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS