FDF

FDF Holstebro Vest er fuld af aktivitet

Drenge og piger i alle aldre fra børnehaveklasse og opefter.

Vi mødes i Nørrehytten:
Tumlinge - pilte mandag kl. 18-19.30.
Væbnere tirsdag kl. 19-21.
Blå onsdag kl. 18-22.
Senior torsdag kl. 18.30-22.

Nørrehytten, uden for byen, giver mange gode lejroplevelser. Årets sommerlejr går hvert år til et nyt sted i Danmark.

Aktiviteterne kan være: Kokke- eller mørkemærke, førstehjælp, der snittes eller fællestur til isstadion -alt sammen i et godt kammeratskab.

Halvårlig er prisen kr. 150, men så får man også FDF ernes egen sangbog "March & Lejr".

Det er 100 år siden Holger Tornøe og Ludvig Valentiner startede FDF som noget helt specielt. Et aktivt sted for friske drenge med eksercits, musik og bibelarbejde.

Ideen har udviklet sig til en spændende fritidsinteresse for både piger og drenge i alle aldre. Et sted hvor det er sjovt at lære, ikke eksercits, men naturen, friluftsliv, førstehjælp, bål og brand, mørke og samvær. Alt sammen bundet sammen af frivillige ledere på et kristent værdigrundlag.

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

Hans-Jørn Olesen
tlf. 31 69 62 77
hans.olesen9@gmail.com

FDF's hjemmeside: fdf.dk
17-09-2018
Har du spørgsmål til livet og troen?
Så kom med på ALPHA kursus!

Hvad er Alpha?
Alpha...