Åbning af Kirkens Genbrug

Tværkulturelt

Tværkulturelle tilbud i Nørrelandskirken

- et tilbud til dig fra Holstebro Kirkernes Flygtningearbejde,
om at mødes på tværs af kultur, religion, sprog og spisevaner.

Vi mødes i Nørrelandskirken.

Tværkulturelle aftner, kl. 18-21:

Én lørdag aften i måneden er der tværkulturel aften for alle der har lyst til at være med i et tværkulturelt fællesskab.

Vi starter kl. 18.00 med at spise sammen - alle tager en ret med hjemmefra og så laver vi et stort ta' selv bord, og nyder at smage lækre retter fra forskellige steder i verden.
Efter aftensmaden er der kaffe, vi spille forskellige spil, snakker sammen eller har en leg/konkurrence.

Vi vil gerne være flere, så kom og vær med.

Danske venskabsfamilier:

Er det svært at komme i snak med danskere og vil du gerne lære noget mere dansk – så kan vi hjælpe med at skaffe dig en dansk venskabsfamilie.

Vil du vide mere, så kontakt:

Sognemedhjælper
Marianne Skjølstrup
Tlf. 23 10 96 75,
E-mail: ms@noerrelandskirken.dk
21-08-2017
Nyt hold babysalmesang
Babysalmesang starter 21. september

Babysalmesang...
23-08-2017
Værktøjskassen.
Lovsangs- og vidneaften